a MENÜ

QR kód marketing

Szélesebb célcsoportot - jobb eredmények.
dinamikus qr kód
innovatív  •  hatékony  •  ingyenes

Használd ki a dinamikus QR kód előnyeit!

dinamikus, változtatható qr kód tartalom

VÁLTOZTATHATÓ

A dinamikus kódok tartalma később is szabadon változtatható, elkerülve ezzel az újranyomtatás költségeit.
Képzel el, hogy névjegyadataid vagy honlapod oldalcíme változik. A kiosztott reklám vagy promóciós anyagokon lévő dinamikus kód mindig az aktuális, frissített információt hordozza, így a változás semmilyen problémát nem okozhat.

Mérhető eredmények

MÉRHETŐ

Rendszerünk számos hasznos eredményt mutat meg neked a kódot leolvasó és megnyitó eszközökről, felhasználókról.
Az itt generálható követhető kódokokkal célzottan a kód eredményességét mérheted.
Regisztrálj és azonnal kipróbálhatod az analitikai felületet, mely a kód tartalmának megváltoztatása mellett új távlatokat nyit meg céged marketingje előtt!

Hatékony analitikai rendszer

HATÉKONY

Az okostelefonok térnyerése és az ezekkel megnyitható és tárolható adatok száma folyamatosan növekszik. Az interaktivitás a mindennapok része lett, melyet jól kihasználva sikeresebb marketing folytatható.
Analitikai rendszerünk segítségével jobban megismerheted célközönségedet és a fogyasztói szokásokat -így hatékonyabb lehetsz az értékesítésben is!

Amit megmutatunk:

QR kód leolvasások és megnyitások száma

A leolvasások pontos idejének megjelenítése

Leolvasó mobileszköz, készüléktípusa

Futtató mobil operációs rendszer típusa

A mobileszköz böngésző típusa, verziója

A leolvasás és megnyitás földrajzi pozíciója

Amit nyújtunk - más analitikai rendszerek adatain kívül:

Kampánycél változtatás
Kampánycél változtatás

A nyomtatásra került (pl. névjegykártya, szórólap) normál qr kódok linkje nem változtatható. Ennél fogva a terméket teljesen újra kellene gyártani, ha pl. webcímünk vagy egy aloldal (pl. akciós oldal) címe megváltozik. A kódváltoztatási szolgáltatásunkkal ez nem probléma többé. A rendszerben generált követhető kódok használata során egyszerűen átirányíthatod az új címre a régi, kinyomtatott kódot is. Ezzel időt és nyomdaköltséget takaríthatsz meg.

Lokális eszközadatok
Lokális eszközadatok

Az analitikai felület térképén nem csak a kattintások helye olvasható le, hanem a katinttások egyenkénti "eszközadata" is. Ez különösen előnyös!
Pl.: Adott cég egy irodaházban terjeszti kiadványait. A leolvasók lokális, utcaszintű pozíciója a kód leolvasását követően megjelenik a térképen. A megjelenítő ikonra mutatva láthatóak az eszközadatok - természetesen a leolvasó készülékek gyári és felhasználói beállításaitól függően.

Targetált analitika
Targetált analitika

A mérés kizárólag a kódot leolvasó közönségre irányul és nem a teljes látogatói spektrumra. Pontosabban: Az analitikai programok jó része összesített eredményeket publikál és nem mutatja meg, hogy a honlapra látogató személy manuálisan érte el az URL-t vagy esetleg a qr kód alapján. Ez azért fontos, mert a "qr kampányokkal" sokkal egyszerűbb a látogatót a honlapunk akár egy aloldalára (akciós oldalára) navigálni, mint kézzel begépeltetni vele egy hosszabb url címet.

QR kód használat - QR marketing

Qr-kód készítés - mobilkód generátor. QR-kód generálás gyorsan és egyszerűen!

Üzemeltető: Server Line Kft. - © Minden jog fenntartva!